Σεμινάρια

2021
Ιούλιος –
Δεκέμβριος

Όψεις της Θηλυκότητας

Μια ευρεία προσέγγιση στην έννοια της Θηλυκότητας και στις πολλές μορφές με τις οποίες εκφράζεται ως όψη του Εαυτού μας – ασχέτως φύλου, προσδιορισμών και προτιμήσεων.

Μια γνωριμία από την αρχή με κάτι πολύ οικείο, το θηλυκό στοιχείο που υπάρχει ζωντανό μέσα μας και γύρω μας, με στόχο μια πιο συνειδητή σχέση μαζί του και την ισορροπημένη έκφραση του.

Την πόρτα μας ανοίγουν οι γυναίκες στο πανόραμα του ζωδιακού ως σύμβολα που αρχικά καλύπτουν και τελικά αποκαλύπτουν τύπους ενέργειας στην θηλυκή τους όψη, προσφέροντας τρόπους επαφής, κατανόησης και καλύτερης συνεργασίας με αυτούς.

Ταξιδεύουμε μακριά, για να επιστρέψουμε πλουσιότεροι στο σημείο από όπου ξεκινήσαμε, κάπου μέσα μας.

Το σεμινάριο δεν απαιτεί γνώσεις αστρολογίας.

 

Εισήγηση: Ευαγγελία Τσαβδάρη
Χρόνος:     9:30 – 13:00 | 18-19 Σεπτεμβρίου 2021
(δύο τρίωρες εισηγήσεις με μισάωρο διάλειμμα)
Χώρος:     διαδικτυακή πλατφόρμα Zoom
Κόστος:     €100 (φοιτητές, άνεργοι €75)
Ερωτήσεις & συμμετοχή:
info@panastron.com
(+30) 213 032 1910
(+30) 6955 600 945

Εσωτερική Αστρολογία

Η επιστήμη της σχέσης

Μονοετές σεμινάριο Εσωτερικής Αστρολογίας, σχεδιασμένο ως “εργαλειοθήκη” για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν, να διευρύνουν, να οργανώσουν ή να βρουν πεδίο εφαρμογής για την μελέτη τους στο συνθετικό αντικείμενο της Εσωτερικής Αστρολογίας.

Το σεμινάριο είναι διαδικτυακό.
Εισηγήτρια: Ευαγγελία Τσαβδάρη

Δείτε το ενημερωτικό έντυπο του σεμιναρίου εδώ.
Επικοινωνείστε μαζί μας εδώ.

 

2021
Ιανουάριος –
Ιούνιος

Από την παραγωγικότητα στη δημιουργικότητα

Μια σχέση που δεν είναι πάντα παραμυθένια! Το σεμινάριο διανύει βήμα-βήμα την διαδρομή από τις πλανητικές πηγές  της παραγωγικότητας και της δημιουργικότητας μέχρι τα αποτελέσματα τους στην καθημερινή μας ζωή.

Το ταξίδι αυτό στο πλάι των τριών πλανητικών ενεργειών που φορτίζουν το θέμα, βοηθά να δούμε αν γινόμαστε θύματά τους ή όντως αξιοποιούμε τη μεγάλη μας παραγωγική και δημιουργική δυνατότητα. Στόχος μας είναι μια καλύτερη μελλοντική ισορροπία.

 

 

Φαντασίωση και φαντασία, Χόλιγουντ ή μια πλουσιότερη καθημερινότητα;

Η παλιά μας γνώριμη, η πολυάσχολη φαντασία, τροφοδοτείται στις μέρες μας αδιάκοπα με τεράστιο όγκο εικόνων. Πως σχετίζονται αυτές με την διαμόρφωση και την αναγνώριση των επιθυμιών και των αναγκών μας; Μήπως χάνουμε κάπου τη μπάλα; Και κυρίως, πως γίνεται να την ξαναβρούμε και να πιάσουμε το νήμα της ενέργειας της φαντασίας με ευεργετικό πια τρόπο για τη ζωή μας;

Αυτά τα ερωτήματα διερευνά το συγκεκριμένο σεμινάριο εξετάζοντας τις πλανητικές ενέργειες που ωθούν τη φαντασία και τη φαντασίωση, ώστε να βρούμε έναν υγιέστερο τρόπο να σχετιζόμαστε με τις εικόνες του νου και της καρδιάς μας.

 

 


Μικρός οδηγός χρήσης για τη Νέα Εποχή

Λίγες μέρες μετά την εαρινή ισημερία και καταμεσής της άνοιξης, εξετάζουμε τις μεγάλες ενεργειακές μετατοπίσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και των οποίων τα αποτελέσματά είναι ευδιάκριτα παντού γύρω μας και μέσα μας.

Σε αυτό το σεμινάριο συζητούμε για τη φύση της ενέργειας  των πλανητών και αστερισμών που εμπλέκονται, την ποιότητά της όπως γίνεται αισθητή και εντοπίζουμε τις κεντρικές κατευθυντήριες γραμμές ώστε να εξομαλύνουμε την μετάβασή μας σε αυτή την, όντως, Νέα Εποχή!

 


Αξιοποιώντας την ενέργεια των εκλείψεων

Οι εκλείψεις δημιουργούν ένα ιδιαίτερο ενεργειακό φόντο, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνουν εξίσου οι εσωτερικές και εξωτερικές επιστήμες. Στο σεμινάριο αυτό εξετάζουμε τους τρόπους που τροποποιούνται οι σχέσεις μεταξύ πλανητών και αστερισμών κατά τις εκλείψεις, ώστε να διακρίνουμε τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι σχετικά σπάνιες συνθήκες που δημιουργούνται.Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε συνειδητά την ενέργεια των εκλείψεων αντί να παρακολουθούμε απλώς τα δρώμενα που παράγουν. Οι επερχόμενες εκλείψεις της 26 Μαΐου και 10 Ιουνίου 2021 δημιουργούν το ιδανικό πλαίσιο για δοκιμές!


Το τρίπτυχο της θηλυκότητας

Συναντιόμαστε για να εξερευνήσουμε μαζί τις τρεις βασικές ενέργειες που σχετίζονται με τη έννοια της θηλυκότητας και δραστηριοποιούνται μέσα σε κάθε άνθρωπο. Εκφράζονται μέσα από αστερισμούς, ζώδια, πλανήτες, βρίσκουμε το νήμα τους να διατρέχει τη μυθολογία και την εσωτερική παράδοση.

Κάποιες όψεις της θηλυκότητας ίσως ακτινοβολούν σε πλήρη εκδήλωση, άλλες μπορεί να φεγγίζουν περιστασιακά και άλλες να παραμένουν στο σκοτάδι σαν κρυμμένες δυνατότητες. Στρέφουμε λοιπόν τη προσοχή μας σε αυτές για να τις φέρουμε στο καθαρό φως της μέρας με στόχο να τις δούμε πια να λειτουργούν σε μεγαλύτερη αρμονία.