Για εμάς

 

Ευαγγελία Τσαβδάρη

Η Ευαγγελία Τσαβδάρη είναι Εσωτερική Αστρολόγος.

Στόχος της είναι να συμβάλλει στην δημιουργία των συνθηκών και αναγκαίων εργαλείων που θα βοηθήσουν ομάδες και άτομα να γνωριστούν με τα ενεργειακά ρεύματα που ρυθμίζουν την δραστηριότητά τους. Έτσι θα γίνει δυνατό τα ρεύματα αυτά να χρησιμοποιηθούν συνειδητά για να εγκαθιδρυθεί και να εδραιωθεί ένα ισορροπημένο μοντέλο ζωής, σχέσης και εργασίας.

Τον Απρίλιο του 2022 ανέλαβε τον συντονισμό του παγκοσμίου πρότζεκτ για την προώθηση της Καλής Θέλησης για λογαριασμό του Lucis Trust.

Το 2017 ίδρυσε το Πάναστρον.

Το 2013 ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στην ανθρωπιστική αστρολογία και ξεκίνησε να εργάζεται ως αστρολόγος. Συνεργάστηκε με έντυπα και τηλεοπτικά μέσα, πλέον των προσωπικών συμβουλευτικών συνεδριών.

Στο παρελθόν εργάστηκε στους τομείς της πολιτικής και οικονομικής ενημέρωσης, της μετάφρασης και της μουσειακής επιμελητείας.

Μετά την ίδρυση του Πάναστρον, απέσυρε σταδιακά την προσοχή της από κάθε άλλο τομέα δραστηριότητας για να εστιαστεί αποκλειστικά στην Εσωτερική Αστρολογία. 

Τον Ιούνιο του 2021 έλαβε τον μεταπτυχιακό της τίτλο από το Ίδρυμα Etheric Academy για την συμμετοχή της στο ερευνητικό πρόγραμμα “the etheric project”.

Το 2017 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην συμβουλευτική ψυχικής υγείας (ψυχοενεργειακή/εσωτερική ψυχολογία) στο Κέντρο Πολιτισμού και Έρευνας Σύνθεσις.

Η Ευαγγελία είναι απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ και του Ινστιτούτου Αρχαιολογίας του University College London.

Σπουδάζει Φυσικές Επιστήμες στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και διανύει το πρώτο έτος της τριετούς εκπαίδευσης του The Etheric Academy στην Εσωτερική Θεραπευτική.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και της European Association for Counselling.

Ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.