Εσωτερική Αστρολογία


Το αντικείμενο
Συνήθως όταν μιλάμε για «ενέργειες» τις αντιλαμβανόμαστε σαν κάτι που έρχεται από εξωτερικές πηγές και επιδρά επάνω μας. Συχνά η ύπαρξη τους θεωρείται ένας εύκολος τρόπος να εξηγηθούν φαινόμενα που δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να αιτιολογήσουμε διαφορετικά. Σήμερα γνωρίζουμε πως οι ενέργειες που κυκλοφορούν γύρω μας, υπάρχουν και μέσα μας. Η Εσωτερική Αστρολογία είναι μια εσωτερική επιστήμη με αντικείμενο τον Άνθρωπο ως μικρόκοσμο σε άμεση σχέση και αλληλεπίδραση με τον μακρόκοσμο, δηλαδή το περιβάλλον, μέσα από μια συνεχή ενεργειακή ροή. 

Η πρόκληση
Είμαστε πια στην θαυμάσια θέση να γνωρίζουμε πως συμμετέχουμε ενεργητικά σε όσα συμβαίνουν στο σώμα, το νου και τα συναισθήματά μας. Επιπλέον κατανοούμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στην διαμόρφωση της πραγματικότητας μας. Παρά τις ασύλληπτες δυνατότητες που συνεπάγεται αυτό, δυσκολευόμαστε να ορίσουμε στόχους έξω από τις γραμμές που τέθηκαν στο παρελθόν.

Επάνω σε αυτή την πρόκληση του σκοπού, εντοπίζεται η λειτουργία της Εσωτερικής Αστρολογίας. Εγκαθιστά το άτομο στην δικαιωματική του θέση, ανάμεσα στ’ αστέρια και από εκεί, εξετάζει το σκοπό και τις δυνατότητές του. Κατ’ επέκταση συμβάλει στην διαμόρφωση επίκαιρων και πραγματοποιήσιμων στόχων.

Οι εσωτερικές επιστήμες
Οι εσωτερικές επιστήμες, ανάμεσα τους και η Αστρολογία, αφορούν το παρόν και την μελλοντική, ατομική και συλλογική διαδρομή που δημιουργείται εδώ και τώρα. Υπάρχουν για να κατευθύνουν και να υποστηρίξουν την προοδευτική αποκάλυψη του ατομικού δυναμικού και την χρήση του στο πέρασμα σε ένα πραγματικά ακτινοβόλο μέλλον.

 

Προγραμματίστε μια συνεδρία εδώ.